Dewereldvankaat

Friday, May 25, 2012

Completely out

Filed under: Uncategorized — dewereldvankaat @ 2:47 pm

Ik sukkel al wat met de longen en extreme vermoeidheid. Een verkoudheid, dacht ik. Maar toen het na 5 dagen nog niet over was en ik nog koortsig bleef vond de arts dat ik maar een foto moest laten nemen in het ziekenhuis. Voor alle zekerheid. Ik vond het voorbarig, maar goed, ik ben geen arts. 

Niet voorbarig dus, want op mijn foto waren ‘infiltraties’ te zien (het lijkt wel een vijandige overname) en een longontsteking ! Iedere keer ik naar de dokter ga dan voel ik mij zo’n flauwerik, alsof het allemaal maar tussen mijn oren zit. De koortsmeter had al iets anders gezegd, en nu die foto. Ja, niet te ontkennen, echt ziek dus.

Nu heb ik het daar moeilijk mee. Eindelijk mooi weer ! Eindelijk volle goesting om er volle bak weer tegenaan te gaan. Maar het zal nog niet voor onmiddellijk zijn. Longontstekingen moet je goed verzorgen naar verluidt, of het wordt allemaal erger.

Uitzieken dus. En completely out.

(PS : ik vond het nemen van de foto overconsumptie en zat er mee verveeld dat mijn dokter zo snel een foto wou nemen én na dag 3 al anti-biotica voorschreef. Ik lees echter dat zijn reactie supercompetent is, want een niet behandelde longontsteking is best gevaarlijk. )

Advertisements

1 Comment »

  1. I called that related because it seemed to connect those blogs which referenced each other but yeah simillar seems more right. Come on http://tropaadet.dk/carmelafloyd91403081845

    Comment by carmelafloyd91403 — Friday, April 8, 2016 @ 11:48 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: